Deltagare: 80 deltagare per uppsättning

Pris: 800 SEK (inklusive mat)

Åldersgräns: Eftersom alkohol kommer att finnas till försäljning har lajvet en åldersgräns på 18 år.

Mat & allergier: Det kommer att serveras två mål mat under lajvet; en lunchmacka (eller motsvarande), samt ett rejält mål till middag. Vatten och kaffe kommer att finnas tillgängligt hela tiden. All mat kommer att vara vegetarisk. Anmäl ytterligare särskilda behov i anmälningsformuläret.

Sovplatser: Vi har tyvärr inte möjlighet att ordna sovplatser åt tillresta deltagare.

Lokalen: Lajvet utspelar sig i lokalerna som användes till performancekonstverket Satans demokrati hösten 2015. Alla bilder på denna hemsida föreställer några av de utrymmen som kommer att användas i lajvet.

Fest: Efter lajvets slut har vi en kortare debrief/avrollning för de deltagare som så önskar, därefter blir det fest i anslutande lokaler.

Alkohol: Lokalen har en bar, som kommer att ha öppet in-game med start sen eftermiddag. Detta innebär att ingen alkohol får medtas till lajvet av deltagarna pga tillståndsskäl. Medborgarbyrån tillhandahåller alkoholhaltiga drycker för att öka trivseln bland de anställda och underlätta informella samtal, men förväntar sig en högst ansvarsfull konsumtion och ett fortsatt representativt beteende. M.a.o. drick med måtta.

Diskrimineringspolicy: Detta är en alternativ verklighet. De flesta roller på detta lajv är på något sätt illa behandlade, förfördelade, kränkta eller bara missförstådda, men inte pga spelarnas verkliga attribut eller funktion. Ingen sexism, rasism, funkofobi, transfobi, eller någon annan typ av kränkande beteende baserat på andra spelares personliga attribut, får förekomma under eller i samband med lajvet. Alla fördomar som spelas ut ska riktas mot egenskaper som enbart tillhör rollerna (t.ex. demon, medborgare, nyanställd, rättshaverist osv).

Kontakt: medborgarbyran@gmail.com